четверг, 25 сентября 2014 г.

Благодійна ярмарка


"19 вересня 2014 року в КУ Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4, м. Суми, Сумської області відбувся осінній благодійний ярмарок. Учні школи ретельно готувалися до нього, адже знають, наскільки важлива підтримка та допомога нашим друзям із Сумської обласної дитячої клінічної лікарні. Старшокласники роздрукували оголошення про проведення ярмарку та розклеїли їх по мікрорайону школи: вул. Петропавлівська, Антонова, Береста, Герасима Кондратьєва. Школярі запросили на ярмарок рідних та друзів. Адже дуже хочеться, щоб люди знали про проблеми наших дітей та переймалися ними. 
Вже традиційний ярмарок розпочався невеликою програмою, під час якої учениці 11-А класу Лазаренко Вероніка та Євтушенко Анна подарували ніжний танок, учениця 8-А класу Безбабна Юлія заспівала веселу пісню, якою запрошувала всіх на ярмарок. Не обійшлося і без маленької дівчинки-осені (першокласниця - Волкова Софія), яка принесла свої дари на свято.


Учні 1-11-х класів з великою відповідальність віднеслися до проведення ярмарки. Разом з батьками вони накрили столи різноманітністю солодощів та випічки, овочів та фруктів, поробок своїми руками, які весело та завзято продавали й купували. Продавці були вдягнені у вишиванки, українські віночки, що не могло не милувати око.
Під час ярмарку ми зібрали 4027 гривень, які перерахували на лікування Бондаря Миколи та Бараника Андрія, які знаходяться на лікування в гематологічному відділенні СОДКЛ. Хлопцям зараз необхідна фінансова допомога. Провівши таку акцію ми сподіваємося, що хоч трішки зможемо їм допомогти. Також ми хочемо передати естафету добрих справ всім небайдужим людям.
Творіть добро. Це наші діти. Вони наше майбутнє".

Комментариев нет:

Отправить комментарий